Cozy planten bestellen, geen probleem!

Wij houden van groen! Alle planten in onze winkel zijn 'echt' en komen vers van de kweker. Wij zoeken steeds naar bijzondere planten die je niet zo snel ergens anders tegenkomt. Wist je dat groene planten luchtzuiverend zijn en daardoor ook goed tot hun recht komen op je thuiswerkplek of in je slaapkamer? In een mooie pot, plantenstandaard of zomerse mand is het ook meteen een echte eyecatcher in je interieur.

Mocht je een specifieke plant nodig hebben, kun je ons een email sturen met foto en/of beschrijving naar cozymssls@gmail.com Wij gaan dan op zoek naar jouw perfecte plant en sturen je een voorstel!

Let op; wij versturen geen planten.

We hebben nu ook prachtige zijdenbloemen in ons assortiment! In onze Flowerbar kun je zelf een boeket samenstellen en we hebben er ook mooie grote vazen bij. Ga je voor een groot boeket zijdenbloemen of heb je een toffe vaas waar 1 of 2 losse bloemen/takken al prachtig in staan? De zijdenbloemen zijn een absolute trend; ze zijn van prachtige kwaliteit en heel duurzaam zodat je heel lang kunt genieten van deze mooie bloemen!