Wie wij zijn

Ken je dat? Je hebt al jaren een droom, maar er zijn altijd wel weer 1000 redenen te bedenken om die droom niet na te jagen. In 2020 hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we er helemaal voor gegaan; Cozy Mssls was een feit. Een conceptstore waar je de leukste (woon-) accessoires vindt voor jezelf of om cadeau te doen. Wat is het een feestje om in onze winkel te staan en de mooiste woonaccessoires te presenteren, leuke gesprekken met onze klanten te voeren, de winkel te stylen, advies te geven en te blijven speuren naar nieuwe trends en allerlei leuks voor in huis en tuin! 

Cozy Mssls heeft alles om jouw huis gezellig & knus te maken. De winkel staat vol met leuke woon&lifestyle accessoires, stoere groene planten en toffe cadeaus om weg te geven. Wat wij zelf mooi vinden zie je terug in onze winkel. We werken met een wisselend productaanbod passend bij de seizoenen, waardoor jij een goede reden hebt om onze winkel nog een keer te bezoeken en inspiratie op te doen. En heb je dat ene gave cadeau voor jezelf of voor een ander gevonden, dan pakken wij het uiteraard mooi voor je in!

Bij Cozy Mssls vind je onder andere (woon-) accessoires van HKliving, IB Laursen, pt, Madam Stoltz, Mrs Bloom, Rustik Lys, MyFlame en Label Kiki. En we hebben een eigen Maassluis poster ontworpen, hoe gaaf is dat?! We zijn gek op merken van Nederlandse en Scandinavische bodem, en bovenal op een goed verhaal. Kwaliteit, duurzaamheid en goed doen voor mensen vinden we erg belangrijk en dat zie je dan ook terug in de producten die we met zorg en veel liefde hebben uitgekozen.

Wij kijken er naar uit je binnenkort een keer in de winkel te ontmoeten en helpen je graag verder. In de tussentijd kun je alvast lekker in onze webshop rondneuzen en uiteraard ook bestellen.

Liefs, Renate, Özge, Xannelou en Sharon

 

Iets te vieren?

Ga je trouwen en wil je hulp bij de aankleding van jouw grote dag? Of geef je een leuk feest, omdat je jarig bent geweest en zo blij bent dat feestjes nu weer mogen? Wij kunnen bijvoorbeeld vrolijke droogbloemboeketjes samenstellen voor op de tafels in de kleuren die jij zelf uitkiest. Of we zorgen voor mooie kandelaren en kaarsen. We kunnen ook leuke bedankt-attenties verzorgen. Maar net wat jij wilt, er is van alles mogelijk.

Collega's in het zonnetje zetten?

Wil je jouw collega’s eens verrassen en bedanken voor het werk dat zij leveren dan helpen wij jou graag bij het samenstellen van een leuk cadeaupakket. En dat hoeft echt niet altijd iets heel groots te zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een kaars met een lieve boodschap erop of een Doosje met een Glimlach? Of nu met het mooie weer van een stoere tuinkaars in blik of een hip pakketje om heerlijke icetea mee te maken? Er zijn oneindig veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee hoe we jouw collega’s blij kunnen maken!

Cozy Kerstpakketten!

Ho ho ho!! Kerst; het is nu nog ver weg, maar je kan maar beter op tijd zijn. Scheelt jou een hoop gestress op het laatste moment en je kan nu nog volop kiezen met welke items je de Kerstpakketten wilt samenstellen. Samen bespreken we wat je graag in de pakketten wilt hebben en dan gaan wij aan de slag om een leuk voorstel uit te werken. En tegen de tijd dat het zover is pakken we de Kerstpakketten uiteraard feestelijk in heb je een heel gaaf cadeau om aan jouw collega’s weg te geven. Have a Cozy Christmas!

Personal shopping

Is de basis van je huis af, maar vind je het lastig of heb je geen tijd/geduld om er leuke woonaccessoires en/of planten bij te shoppen? Dan kunnen wij speciaal voor jou gaan inkopen! Denk aan fijne kussens, plaids, plant pot combinaties, kleine accessoires, een leuk krukje, lamp etc. Tijdens een gesprek bespreken we je wensen. Wat vind je leuk en wat ook vooral niet. En niet onbelangrijk, natuurlijk ook het budget wat je eraan uit wilt geven. Vervolgens gaan wij er met behulp van jouw wensen de leukste accessoires en planten bij zoeken. Laat je verrassen wanneer wij alle cozy spulletjes bij je thuis bezorgen en maak er jouw thuis van.

Cozy levering

Heb je de perfecte woonaccessoires in onze webshop gevonden of lukt het je gewoonweg niet om naar onze gezellige winkel in de Koningskhoek in Maassluis te komen? Geen probleem, de meeste items kunnen we ook versturen. Voor een kleine bijdrage gaan we jouw spulletjes nog dezelfde dag of een dag later versturen. En woon je in Maassluis of directe omgeving? Dan kun je tijdens het bestellen ook kiezen voor onze gratis Cozy levering. Wij proberen dan altijd dezelfde dag of een dag later te bezorgen, wel zo makkelijk!

Ons Cozy adresKoningshoek 92.341
3144 BA Maassluis

cozymssls@gmail.com

KvK: 78648750

BTW Nr: NL003360254B59

Book an appointment with Cozy Mssls using Setmore

OPENINGSTIJDEN 

maandag: 13:00 – 17:30

dinsdag: 09:30 – 17:30

woensdag: 09:30 – 17:30

donderdag: 09:30 – 17:30

vrijdag: 09:30 – 20:00

zaterdag: 09:30 – 17:00

zondag: 12:00 – 17:00

* Alleen geopend op koopzondagen, iedere laatste zondag van de maand.